A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Часовоярської міської ради

ОГОЛОШЕННЯ про конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста ІІ категорії з питань бухгалтерського обліку та звітності відділу освіти Часовоярської міської ради

Дата: 04.02.2022 10:06
Кількість переглядів: 79

Відділ освіти Часовоярської міської ради відповідно до ст. 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» оголошує конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста ІІ категорії з питань бухгалтерського обліку та звітності Часовоярської міської ради.

Вимоги до претендента:

- громадянство України;

- вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче ступеня бакалавра;

- вільне володіння державною мовою;

- вмінням роботи на комп’ютері на рівні користувача;

- стаж з бухгалтерської діяльності не менше року;

- робота з великими обсягами інформації;

- вміння працювати в стресових ситуаціях;

- особиста відповідальність;

- системність і самостійність в роботі.

       Повинен знати. Конституцію України; закони України, "Про службу в органах місцевого самоврядування", "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про запобігання корупції", а також законів України: «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», «Про дошкільну освіту», «Про позашкільну освіту» іншими законами України з питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування; укази і розпорядження Президента України, постанови Верховної Ради України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України, інші підзаконні нормативно-правові акти; інструкцію з діловодства у відповідному органі місцевого самоврядування; правила внутрішнього трудового розпорядку; правила ділового етикету; правила охорони праці та протипожежної безпеки; основні програми роботи на комп'ютері

Перелік необхідних документів на участь у конкурсі:

1. Заява про участь у конкурсі.

2. Заява про надання згоди кандидата на обробку його персональних даних.

3. Заповнена особова карта (форма П-2ДС).

4. Фотокартки розміром (4 х 6 см)– 2 шт.

5. Копія паспорта та ідентифікаційного номеру.

6. Копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня.

7. Копія військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних).

8. Документ (сертифікат), що підтверджує отримання повного курсу вакцинації, або документ (сертифікат), що підтверджує одну дозу вакцинації.

9.  Резюме у довільній формі.

Крім подання вищевказаних документів, на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції необхідно заповнити електронну декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру) за минулий рік за формою, відповідно до Закону України «Про запобігання корупції».

Додаткова інформація про основні функціональні обов’язки, розмір та умови оплати праці надаються відділом освіти Часовоярської міської ради.

Термін та адреса прийняття документів – протягом  30 календарних днів з дня публікації оголошення про проведення конкурсу. Останній день подачі документів  04.03.2022 р. до 16.00 за адресою: 84551, Донецька область Бухмутського району місто Часів Яр вул. Цілинників, 2. По всім питанням звертатися до заступника начальника Олени Чубатенко 0509872371

Конкурс відбудеться  10 березня 2022 року о 10.00 за адресою: місто Часів Яр вул. Цілинників, 1.

Учасники конкурсу обов’язково складають іспит на перевірку та оцінку знань Конституції України, законів України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про запобігання корупції», а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних обов’язків.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора