A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Часовоярської міської ради

Я люблю всі мови світу, але свою - найбільше!

Дата: 23.02.2022 16:01
Кількість переглядів: 63

      До відзначення Міжнародного Дня рідної мови долучилася вся шкільна родина філії "Калинівська гімназія". Для учнів 3-4 класів провели казковий квест. Двом командам потрібно було пройти по шести станціям, виконавши завдання. Учні відгадували казкових героїв, складали казкові пазли, співали пісеньки з українських казок. Остання станція була самою важкою і водночас цікавою: зі слова Соловейко потрібно було скласти якомога більше слів. Але і з цим завданням команди справилися добре.

    Для учнів 5-6 класів був запропонований мовний квест. Члени команд розгадували філворди, ребуси, писали компліменти українській мові та готували святкову газету. Наприкінці квесту учні переглянули цікаві факти про мову та прослухали жартівливий реп.

    Для першокласників провели вікторину "Рідна мова". Долучилися до відзначення Міжнародного дня рідної мови і наші дошкільнята. Для них проведено літературну вікторину "На галявині казок". Метою було розкрити дітям усю красу української мови, її багатство. Діти розповідали казки, слухали народні пісні, інсценували уривки українських народних казок.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора