A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Часовоярської міської ради

Новини

Веселкове літо

За сприяння Консультативно - координаційного центру підтримки цивільного населення Бахмутського району «Бахмутський район єднає» у місті Кривий Ріг 25 липня 2024 року маленькі мешканці Часовоярської територіальної громади відвідали Благодійний фонд «Голоси дітей».

16:54 25.07.2024

День Української Державності на базі Консультаційно-кординаційного центру підтримки населення "Бахмутський район єднає" м. Кривий Ріг

15 липня Україна відзначає День Української Державності - одне із найважливіших свят у нашому календарі. На базі Консультаційно-кординаційного центру підтримки населення "Бахмутський район єднає" м. Кривий Ріг педагоги, батьки та діти освітньої локації Часовоярської ТГ відзначили День Української Державності. На заході присутні ознайомилися з історією своєї країни, повну боротьбу за незалежність, єдність та щасливе життя. Вшанували пам'ять загиблих у боротьбі з російською навалою. Свою любов до рідної України діти зобразили в малюнках. Підсумком заходу став флешмоб " Щирі побажання Україні". В небо запущені повітряні кульки з побажанням перемоги та миру в Україні, процвітання та щасливої долі українцям!

17:20 15.07.2024

Всеукраїнська науково-практична конференція «Видатні українці: Олена Пчілка»

Упродовж 19–21 червня 2024 р. відбувалася Всеукраїнська науково-практична конференція «Видатні українці: Олена Пчілка». Співорганізатори наукового дійства – Волинська обласна Мала академія наук і Волинський національний університет імені Лесі Українки.

20:28 02.07.2024

Міжнародна технічна допомога для педагогів закладів освіти Часовоярської ТГ

В рамках проєкту міжнародної технічної допомоги "Демократичне врядування у Східній Україні", завдяки співпраці Донецької обласної державної адміністрації, обласної військової адміністрації, Департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації з компанією Кімонікс Інтернейшил, Інк, відділ освіти Часовоярської міської ради отримав в якості міжнародної технічної допомоги 21 ноутбук для вчителів закладів освіти. Дякуємо за такий важливий внесок в нашу освіту!

20:26 01.07.2024

З Днем Конституції України!

Конституція України – це головний оберіг державності та демократії, гарант соборності нашої країни. Її прийняття назавжди закарбувало бажання українців жити у власній незалежній державі.

09:26 28.06.2024

Участь в онлайн тренінгу «ДІЗНайся: про дистанційне і змішане навчання»

Два дні поспіль 26-27 червня 2024 року учителі природничо-математичного циклу Часовоярського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №17 Часовоярської міської ради Донецької області відвідали онлайн-тренінг, а саме серію заходів з підвищення кваліфікації за темою «ДІЗНайся: про дистанційне і змішане навчання». Навчання вчителів реалізується ГС «Освіторія» за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та фінансової підтримки Глобального партнерства заради освіти (GPE) та Уряду Японії. Дякуємо тренеру ГО «Освіторія» Ользі Черняк за дуже корисну інформацію, яка є досить актуальною і затребуваною відповідно до вимог сьогодення, а саме інноваційні інструменти в освіті, конструктор уроку, рефлексія тощо.

19:34 27.06.2024

Урочиста педагогічна рада, з нагоди отримання свідоцтв про повну загальну середню освіту в Часовоярському ОЗЗСО №17

21 червня 2024 року для учнів 11-х класу Часовоярського ОЗЗСО №17 пройшла урочиста педагогічна рада, з нагоди отримання свідоцтв про повну загальну середню освіту.

17:45 21.06.2024

Вітаємо з днем батька!!!

День батька — щорічне свято на честь татусів, яке святкують у більшості країн світу. В Україні День батька відзначають третьої неділі червня. Офіційно День батька затверджений Указом Президента № 274/2019 від 18 травня 2019 року. Тоді таке нововведення пояснювалося бажанням утвердити роль батька у сім’ї як рівнозначну до ролі матері.

11:56 16.06.2024

Відпочинок у освітньо-розвивальному таборі «WEST CAMP -2024»

Літо – це окрема маленька республіка. Саме тому освітньо-розвивальний табір «WEST CAMP -2024» Часовоярського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №17 Часовоярської міської ради Донецької області був джерелом позитивних емоцій, дружби, доброти, здоров’я та розвивальних занять. Усю роботу табору колектив спрямовував на те, щоб допомогти дітям розкрити свої творчі здібності, позбавитися комплексів та страхів, допомогти дітям порозумітися між собою, пізнати один одного краще.

16:53 14.06.2024

Вхід для адміністратора