A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Часовоярської міської ради

Новини

Психолого-педагогічний консиліум «Адаптація п’ятикласників» у 2023-2024 навчальному році

Протягом багатьох років в освітньому процесі проблема переходу із початкової до основної ланки шукає свого рішення. Гармонійно організована робота над цією проблемою – запорука успішного та комфортного шкільного життя. У Часовоярському ОЗЗСО №17 4 січня 2024 року відбувся психолого-педагогічний консиліум з адаптації п’ятикласників до навчання в умовах впровадження Концепції НУШ. Учителі закладу в ході даного заходу виявили та проаналізували проблеми і успіхи, які виникли в період адаптації п’ятикласників в умовах НУШ, обмінялися досвідом щодо спрямування зусиль на підвищення ефективності освітнього процесу в п’ятих класах та емоційного балансу учнів, учителів та батьків. Попри труднощі дистанційного освітнього процесу в складних умовах, пов’язаних з війною, педагоги створили сприятливу атмосферу та підтримку учнів і тому - маємо позитивні результати: високий рівень мотивації та психологічної готовності до успіхів навчання учнів 5-х класів.

14:26 05.01.2024

Казковий вертеп від Часовоярського ЦДЮТ у місті Дніпро

Друзі, вітаємо з Різдвом Христовим! У це світле свято, звичайно, бажаємо вcsv миру, спокою та злагоди. Нехай справдяться усі очікування і збудуться найзаповітніші мрії! Діти дитячого центру «DobroDim» разом з керівниками гуртків Часовоярського ЦДЮТ та громадською організацією «ДоброДім Дніпро» 25.12.2023 подарували свято відвідувачам ТРЦ “Дафі» м.Дніпро. Святковий вертеп викликав радість на обличах відвідувачів, деякі підспівували знайому всім колядку «Добрий вечір тобі, пане господарю!» та слухали авторську сучасну «Зірка яскрава» від Vitaliia Hrytsak. Кошти зібрані від вертепу підуть на допомогу для ЗСУ. Дякуємо нашим захисникам за можливість проведення свята. Молимо Ісуса дарувати витримки та здоров’я нашим воїнам. Нехай Спаситель та Матінка Божа оберігає кожного захисника і кожну захисницю. Доземно вклоняємося перед Вашим подвигом. Нехай свято Різдва Христового дарує нашій землі перемогу та довгоочікуваний мир!

17:04 25.12.2023

Різдв'яні "вечорниці" для дітей Часовоярської ТГ у м. Дніпро

Різдво для українців є одним з найулюбленіших свят, адже це можливість відпочити, провести час з родиною й насолодитися смачними стравами. Цього року кожне свято має особливий відтінок. З початку війни наші цінності змінилися, й усі українці мають одну спільну мрію – як найшвидше настання перемоги. Проте від традицій, яких з покоління в покоління дотримуються українці, не варто відмовлятися.

13:11 24.12.2023

Новорічне свято для дітей Часовоярської ТГ в м.Кривий Ріг

22 грудня 2023 року, за підтримки начальника Часовоярської міської військової адміністрації, відділу освіти Часовоярської міської ради діти Часовоярської міської територіальної громади були запрошені на Новорічне свято до лялькового театру Палацу культури «Саксаганський» в місті  Кривий Ріг.

17:16 22.12.2023

Готуємось до відкриття ЗДО №42. Батьківські збори онлайн

22 грудня 2023 року в закладі дошкільної освіти (дитячий садок) комбінованого типу № 42 «Чайка» проведено батьківські збори в онлайн режимі. Під час зустрічі з батьками обговорено питання початку освітньої роботи з дітьми з 01.01.2024 року. Директор закладу ознайомила батьків з положенням про дистанційну форму організації освітнього процесу, розкладом занять та формами роботи з дітьми. Особливу увагу звернули на надання  дозволу на  проведення фото чи відеозйомки результатів освітньої роботи з дітьми та необхідності їх публікації в мережі Інтернет, з метою інформування батьків та громадськості.

16:20 22.12.2023

Проведено ІІ (міський) етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

З метою вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка, виявлення творчо обдарованої молоді, розвитку її потенціалу, виховання у молодого покоління поваги до мови і традицій свого народу, підвищення рівня мовної освіти в Україні в дистанційному режимі 18 грудня 2023 року було проведено ІІ (міський) етап ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. За рішенням журі ІІ місце у конкурсі посіли Брисюк Тетяна, учениця 6-го класу Часовоярського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №17 (вч. Лаптінова О.О.), ІІ місце - Муха Маргарита, учениця 9-го класу Часовоярського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №15 – (вч. Кліменко О.Ю.), ІІІ місце у конкурсі посіли Ближченко Валентина, учениця 5-го класу Часовоярського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №17 (вч. Давидова К.С.), Голодникова Марія, учениця 7-го класу Часовоярського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №15 (вч. Кліменко О.Ю.). Вітаємо призерів та їх наставників! Бажаємо подальших успіхів та перемог!

10:59 19.12.2023

Відзначення пам'яті Чорнобильської катастрофи в Часовоярському ОЗЗСО №17

Протяогом тижня у Часовоярському опорному закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступеней №17 були проведені заходи щодо відзначення пам'яті Чорнобильської катастрофи. Так в учнів 1-4 класів пройшли виховні години "Чорнобиль-горе і біль", на яких діти ознайомилися з наслідками даної трагедії; виховні години  5-9 класів пройшли у формі круглого столу онлайн під назвою:  "Екологічні наслідки Чорнобиля", на яких учні досліджували та виявляли саме як вплинула трагедія на території забруднення; учні 10-11 класів разом із бібліотекарем підготували інформаційну сторінку: "Чорнобиль не має минулого часу" та виклали результат збору інформації на сторінці закладу у фейсбук.

15:54 15.12.2023

Заходи до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

14 грудня 2023 року у старших класах Часовоярського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №15 пройшли виховні заходи приурочені до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Велика шана і уклін до землі всім героям, всім, хто не жалкував себе, всім, хто врятував нас від ще більшого лиха. Ця катастрофа ще довго буде відчуватися важким відлунням в наших серцях. Чорнобиль – трагедія, що стала екологічним та історичним уроком. Вивчати цей урок – обов’язок нових поколінь задля їхнього безпечного майбутнього.

15:21 15.12.2023

Працюємо на освітніх хабах

14 грудня 2023 року керівник гуртка Часовоярського ЦДЮТ Мартинюк Н.В. долучилася до майстерки «Новорічна іграшка. Дракон – символ 2024 року» в Освітньому хабі «Донеччина» м.Київ.

09:23 15.12.2023

Вхід для адміністратора