A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Часовоярської міської ради

Новини

Спортивно-пізнавальний онлайн захід " Ми сильні та незламні!" в Часовоярському ОЗЗСО №17

В рамках проєкту " Пліч-о-пліч" та з метою популяризації спорту серед здобувачів освіти в Україні, у Часовоярському ОЗЗСО №17 пройшов патріотичний спортивно-пізнавальний онлайн захід " Ми сильні та незламні!"

15:48 18.11.2023

Нарада керівників закладів освіти

Відповідно до плану роботи відділу освіти Часвоярської міської ради, 17.11.2023 року відбулася онлайн нарада з керівниками освітніх закладів. Під час наради обговорювалися питання охорони праці та безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу в умовах військового стану; про роботу освітніх осередків в хабах Часовоярської міської ради; про роботу щодо оздоровлення дітей громади в оздоровчому центрі "Смарагдове місто" та інші питання роботи освітніх закладів. В результті проведеної наради визначені завдання та пріоритетні напрямки роботи закладів освіти у 2023-2024 навчальному році.

15:14 17.11.2023

Онлайн – конкурс "Драйвова руханка" у Часовоярському ЗЗСО І-ІІІ ступенів №15

Руханка – це заряд енергії, який допоможе зарядити день позитивом. У рамках ініціативи «Пліч-о-пліч», впровадженої комітетом з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, за підтримки Президента України, у Часовоярському ЗЗСО І-ІІІ ступенів №15 пройшов шкільний онлайн – конкурс «Драйвова руханка», під гаслом: « Ми спортивні, ми активні та дуже креативні!». Мета заходу – залучити учнів до рухової активності та здорового способу життя, підтримка творчого та спортивного потенціалу учнів. Переможців конкурсу визначали в кожній віковій групі. Всі учасники були нагороджені грамотами у таких номінаціях: «Танцювальна руханка», «Спортивна руханка», «Тематична руханка», «Танцювальна в парі», «Креативна руханка», «Спортивно-оздоровча руханка».Вітаємо переможців! Так тримати!

11:08 17.11.2023

Участь педагогів Часовоярської ТГ у ІХ обласній науково-практичній конференції «Досягнення та виклики національно-патріотичного виховання в регіоні»

15 листопада 2023 року педагогічні працівники освітніх закладів Часовоярської ТГ взяли участь у ІХ обласній науково-практичній конференції «Досягнення та виклики національно-патріотичного виховання в регіоні». Під час конференції учасники ознайомилися з досвідом роботи та були визначені шляхи реалізації завдань національно-патріотичної роботи в закладах освіти регіону.

16:32 15.11.2023

Участь педагогів позашкілля у едьютоні «Акмеологічна культура: модель педагога-акмеолога»

З метою розвитку методологічної та методичної культури педагогів-позашкільників: методичної грамотності, методичної компетентності, готовності до інноваційної методичної діяльності; удосконалення професійних компетентностей, формування та розвиток власної концепції педагогічної діяльності, 13.11.2023 року в рамках обласного методичного online hub педагоги Часовоярського Центру дитячої та юнацької творчості Василенко О.В., Березовська Н.В. та Мартинюк Н.В. взяли участь у едьютоні «Акмеологічна культура: модель педагога-акмеолога». Оксана Ліхута, методист методичного відділу ОПДЮТ, пояснила, що акмеологічна культура педагога – це особистісне професійне новоутворення, в основі якого є прагнення досягти нових вершин у професійному розвитку; «Педагог, який володіє розвиненою акмеологічною культурою, не просто реалізує себе, він якісно перетворю себе, знімає психологічні бар’єри, переосмислює життєві очікування, шукає можливості для розвитку акмеологічних якостей, виробляє власну траєкторію досягнення акме».

11:10 14.11.2023

Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу»

Вітаємо вихованців Часовоярського Центру дитячої та юнацької творчості з перемогою в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу» - до Дня захисника!

09:59 14.11.2023

Освітня локація Часовоярського Центру дитячої та юнацької творчості вдитячому центрі "DobroDim" у Дніпрі.

Всесвітній день доброти – міжнародний день, який відзначається щорічно 13 листопада. День доброти – чудова можливість знайти час на хороші вчинки для людей та тварин. Добро врятує світ та з’єднає народи, тому що воно закладене в людській природі, саме тому робити гарні вчинки може кожен.Творити добро зовсім не важко, але в результаті люди наповняться співчуттям та добротою один до одного. Діти своїми руками створювали яскраві листівки для друзів та рідних, щоб підняти їм настрій.

16:10 13.11.2023

Участь у ХVІІ Методологічному семінарі з позашкільної освіти

10.11.2023 р . педагоги Часовоярського Центру дитячої та юнацької творчості Василенко О.В. та Березовська Н.В. долучилися до ХVІІ Методологічного семінару з позашкільної освіти, онлайн відкритої лекції «Навчальна програма позашкільної освіти» та отримали сертифікати. #ПозашкілляСемінар #МАПО #Позашкілля #ПозашкільнаОсвіта

12:02 11.11.2023

Робота атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти триває...

9 листопада 2023 року відбулося чергове засідання атестаційної клмісії ІІ рівня відділу освіти Часовоярської міської ради. Під час засідання члени атестаційної комісії  обговорили та затвердили індивідуальні плани-графіки заходів вивчення практичного досвіду атестуємих педагогів.  Також визначили членів атестаційної комісії, які аналізуватимуть практичний досвід роботи педагогічних працівників, що атестуються.

16:49 09.11.2023

Участь вихованців Часовоярського ЦДЮТ в обласному конкурсі календарних хліборобських обрядів «Коло Сварога»

З метою формування в учнівської молоді дбайливого ставлення до культурної спадщини країни, ознайомлення з народними традиціями рідного краю, ознайомлення з прадавніми виробничими технологіями; формування екологічної культури, відповідального ставлення до природи та свого здоров’я; формування у молодого покоління патріотичної свідомості у вересні-жовтні 2023 року Донецьким обласним еколого-натуралістичним центром проводився обласний конкурс календарних хліборобських обрядів «Коло Сварога» в якому взяли участь вихованці Часовоярського Центру дитячої та юнацької творчості та отримали призові місця. Вітаємо! Бажаємо творчого натхнення!

16:51 08.11.2023

Вхід для адміністратора