A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Часовоярської міської ради

Новини

«Спритні кошенята» в ЗДО № 42 «Чайка»

15 грудня 2021 року в закладі дошкільної освіти № 42 «Чайка»  пройшло цікаве заняття з фізичного розвитку «Спритні кошенята» з використанням авторської програми Миколи Ефименко .

16:41 04.01.2022

З Новим роком, друзі милі!

У Часовоярському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №15 розпочалися новорічні ранки. 21 грудня учні 2 – Б, 3 – А та 4 – Б класів побували на святкових заходах  у міському Центрі дитячої та юнацької творчості. Новорічні розваги, ігри та конкурси чекали на дітвору. А ще – відвідини майстерні Святого Миколая. І, звичайно, солодкі подарунки від головних чарівників свята.

16:39 04.01.2022

Щедрий Миколай- до нас завітай!

День Святого Миколая - найулюбленіше свято дітлахів. Вони з нетерпінням чекають пробудження, а подушечки  наповнюються подарунками. У цей день Миколай ближче до нас як ніколи! Він почує і зрозуміє всі наші прохання і бажання. 20 грудня 2021 року в закладі дошкільної освіти №42 «Чайка»  дорослі підготували для дітей розвагу до Святого Миколая. Але до малят завітав казковий гість - злий Чарівник,  який хотів зіпсувати  розвагу малечі. Дітлахи, щоб допомогти чарівникові стати знову добрим, співали разом із ним пісні, виконували веселі зимові руханки, грали в ігри. Дійство пройшло весело та цікаво. А наприкінці малюки заглянули під свої  подушки і знайшли там солодкі подарунки, які напередодні залишив Святий Миколай.

16:35 04.01.2022

«Йде з гостинцями, з дарами Преподобний Миколай!»

20 грудня 2021 року до Часовоярського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №15 завітав Святий Миколай разом з Ангеликами, які зуміли захистити  маленьких школяриків  від чортика Антипки та Баби Яги.  З прекрасним добрим святом дітей привітали Чаус Сергій Валерійович, секретар міської ради, та Ясько Тетяна Геннадіївна, начальник відділу освіти, молоді та спорту Часовоярської міської ради, які вручили дітям початкової школи солодкі подарунки. Першокласники подарували гостям веселу пісеньку-руханку про чудове свято. Учні пільгової категорії теж не залишилися без солодощів.  Хочеться побажати дорослим і дітям веселих зимових канікул, міцного здоров'я. Нехай Новий рік принесе тільки радість, щастя і успіх!

16:15 04.01.2022

Відвідування Резиденції Святого Миколая

Напередодні зимових свят 14 грудня 2021 року 26 дітей пільгових категорій Часовоярської територіальної громади мали змогу відвідати Резиденцію Святого Миколая, яка цього року розташувалася в м. Краматорську. Захід було організовано Департаментом освіти і науки Донецької облдержадміністрації.  Маленькі школярі стали учасниками ігор та майстер-класів із виготовлення різних поробок, якими зможуть прикрасити свої ялинки вдома. Казкові персонажі та чарівні  фотозони створювали неперевершену  атмосферу затишку.

14:32 24.12.2021

Тиждень безпеки

Безпека – це не просто сума засвоєних знань, а вміння правильно вести себе в різних ситуаціях.

11:45 12.11.2021

Вхід для адміністратора