A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Часовоярської міської ради

Новини

До Дня захисників і захисниць України

З метою консолідації та формування історичної свідомості українського народу, збереження національної пам’яті, належного вшанування подвигу наших захисників, привітання військовослужбовців з Днем захисників і захисниць Украни, належного відзначення Дня українського козацтва, розвитку творчих зібностей учнівської та студентської молоді вихованці Часовоярського Центру дитячої та юнацької творчості долучилися до обласного конкурсу квіткових композицій  та блиц – конкурс українського патриотичного смайлу до Дня українського казацтва та Дня захисників і захісниць України.

09:37 26.09.2023

Міжнародний день миру

Міжнародний день миру відзначається щорічно 21 вересня. Для України це свято має особливе значення. Протягом усієї історії українська держава боролася за своє мирне існування. І зараз Україна величезною ціною бореться проти російської агресії, щоб наші нащадки ніколи не знали війни.

09:31 21.09.2023

Відкрите заняття в логопедичній групі. Втілюємо інновації в освітній процес.

Сьогодні в середній логопедичній групі відбувся відкритий перегляд заняття з пізнавального розвитку з використанням блоків Дьєнеша «Як зимують лісові звірі». Метою заняття було закріпити уявлення дітей про те, як тварини пристосовуються до життя в зимових умовах; закріпити навички класифікації предметів за кількома властивостями використовуючи логічні блоки Дьєнеша. Сприяти розвитку логічного мислення, уваги, уяви, дрібної моторики рук, активізувати мовлення дітей-логопатів.

16:41 17.02.2022

ДЕНЬ ЕДНАННЯ у Калинівській гімназії!

Зовнішні та внутрішні виклики, що постали сьогодні перед Україною, вимагають від кожного громадянина відповідальності, впевненості та конкретних дій.

15:55 17.02.2022

В єднанні наша сила!

Нинішній доленосний період України — не лише боротьба за цілісність і незалежність, це історичний шанс довести світові, що наша держава заслуговує на щасливе майбуття.

15:52 17.02.2022

Обережно міни!

Після більш ніж сім років конфлікту Україна нині є однією з країн світу, що найбільше постраждала від мін. Вони чатують на свої жертви будь-де. У наших прифронтових містах вибухівку можна знайти навіть на обочинах лісосмуг. Як вберегтися від смертельної небезпеки, розповіла учням державний експерт експертної групи з гуманітарного розмінування Хозіна Марина Павлівна.

16:49 31.01.2022

Вхід для адміністратора