A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Часовоярської міської ради

Новини

День Соборності України

На честь святкування Дня Соборності та Свободи України в закладі  дошкільної освіти №32 «Лісова казка» в дошкільних групах були проведені тематичні заходи на тему: «Моя Україна – у серці єдина», що мали на меті виховувати у дошкільників почуття єдності та розуміння того, що разом ми здатні подолати всі труднощі. Діти ознайомилися з поняттями «єдина», «незалежна», закріпили знання про символи рідної держави, відгадували загадки, грали в ігри, танцювали та співали.

16:47 31.01.2022

Новорічні свята продовжуються.

Новорічні свята продовжуються. Разом з ними тривають цікаві та розважальні заходи для дітей. Так 14 січня за сприянням Бахмутської райдержадміністріції, Бахмутської райради і Часовоярської міської ради для дітей, які потребують особливої уваги та соціальної підтримки було організовано відвідування лялькової вистави. Діти зустрілися з чарівними персонажами. Дійство було яскравим та цікавими. Лільки-персонажі співали, рухалися, розмовляли немов живі. Дякуємо вам за гарний настрій, чудові враження та солодкі подарунки, за той промінчик тепла, який ви принесли в дитячі душі.

14:53 14.01.2022

Новорічна казка

      05 січня 2022 року  до будинку культури с. Опитне були запрошені учні Часовоярських закладів освіти та вихованці гуртків Часовоярської територіальної громади. Діти стали учасниками театралізованої новорічної вистави. Разом із казковими героями виконували інтерактивні завдання, щоб визволити Діда Мороза. Веселі хороводи біля ялинки та солодощі стали подарунком на цьому святі під час зимових канікул.

13:06 10.01.2022

«Чекаємо Новий рік…»

30 грудня 2021 року в заклад дошкільної освіти № 42 «Чайка» до малюків завітали  новорічний поштарик-Сніговичок і Снігова Королева, які принесли із собою радісний настрій, хороводи, зимові пісні, веселощі та новорічні сюрпризи!

13:04 10.01.2022

Новий рік іде, веселі свята нам несе

22 грудня 2021 року. Другий святковий день у Часовоярському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №15. На новорічних ранках у міському ЦДЮТ побували учні 2-А, 3-Б та 4-А класів. Діти водили хороводи, співали пісні, малювали, грали. Ох, і важко було розсмішити царівну Несміяну… Та весела дитяча вдача переборола труднощі. У майстерні Святого Миколая зробили новорічні сувеніри. І навіть зимове сонечко посміхнулося святу!

16:50 04.01.2022

Свято «Казкова рукавичка!»

         Новорічні ранки у кожному закладі дошкільної освіти — чарівне свято, на яке з нетерпінням чекають діти й дорослі, бо знову починають вірити в казку.

16:49 04.01.2022

В гості до ялиноньки!

Новорічне свято  - це неймовірна подорож у казковий світ веселощів та пригод, а ще час солодких подарунків. 23 грудня для самих найменших дітлахів дитячого садочка відбувся новорічний ранок. Малята кружляли у веселих хороводах та таночках, грали з ведмедиком та зайчиком. Свято вийшло чарівним та радісним. Святкова атмосфера забезпечила гарний настрій діточкам та залишила чудові враження, а Снігуронька  подарувала малюкам солодкі подарунки.

16:46 04.01.2022

Зимова казка

23 грудня 2021 року новорічні ранки для першокласників Часовоярського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №15 пройшли у міському Центрі дитячої та юнацької творчості. Усміхнені обличчя дітвори, неприхована радість від несподіваних сюрпризів,  незвичайних подій та довгоочікуваних подарунків.

16:45 04.01.2022

У майстерні Дідуся Мороза

22 грудня 2021 року у закладі дошкільної освіти № 42 «Чайка» відбулося заняття «У майстерні Дідуся Мороза», на якому діти виготовляли новорічну прикрасу – ялинку. В ході бесіди дошкільнята з’ясували, що не можна рубати ялинки в лісі, а треба купувати і прикрашати штучну. Малюки виготовили ялинки з кольорового картону за шаблоном і оздобили різними видами круп.  Після свят діти подарують ялинки із круп пташкам, щоб погодувати їх і цим врятувати їх від голоду.

16:43 04.01.2022

Вхід для адміністратора