A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Часовоярської міської ради

Новини

Тиждень протидії булінгу

Тиждень протидії булінгу присвячений боротьбі з однією з найбільш поширених проблем, з якими доводиться зіштовхуватися учням, вчителям і батькам у всьому світі. За даними ЮНІСЕФ, близько 70% дітей у всьому світі страждають від цькування з боку однолітків. Булінг є однією з найбільш поширених причин суїциду серед дітей і підлітків. Водночас Україна посідає 4 місце серед європейських країн із найвищим рівнем булінгу. 

15:37 05.10.2023

ІV Всеукраїнський урок доброти в Часовоярському опорному закладі №17

Сьогодні, в умовах війни, питання відповідальності та гуманного ставлення до тварин, звучить гостро. Не бути байдужими, бути відповідальними  - ось основні завдання для кожного із нас. Уявити наше життя без чотирилапих улюбленців, які так щиро й віддано люблять людей попри все, неможливо.   04.102023 світ відзначає День захисту тварин. Часовоярський опорний  закладу №17 теж не обійшов це свято. В рамках проведення тижня добрих справ «Поспішайте робити добро», пройшов «ІV Всеукраїнський урок доброти». У кожному класі було проведено урок добра та гуманного ставлення до тварин. Учні обговорили важливі проблеми: як допомогти безпритульним тваринам, як захистити тварин від жорстокості людей, переглянули відеофільми, виготовили тематичні буклети. А ще розповідали про своїх домашніх улюбленців.  Всіх порадував Фотокалейдоскоп «Наші домашні улюбленці».

15:30 04.10.2023

Виховні години до дня захисників та захисниць в Часовоярському ЗЗСО І-ІІІ ступенів №15

У неділю, 1 жовтня, коли Україна вперше в нову дату відзначить День захисників і захисниць. Для нас це свято не тільки народне і релігійне, а й національне. Воно єднає країну, закликає усіх до згуртованості перед сучасними викликами та загрозами.

13:32 29.09.2023

Заходи з нагоди відзначення Дня українського козацтва та Дня захисника та захисниць України

З 25 по 29 жовтня 2023 року у Часовоярському опорному закладу №17 проходили заходи з нагоди відзначення Дня українського козацтва та Дня захисника та захисниць України, метою яких є сприяння національно-патріотичному вихованню дітей та учнівської молоді, популяризації героїзму військового подвигу, вшанування мужності та героїзму захисників та захисниць України, формування і розвиток мотивації, спрямованої на підготовку до захисту держави і служби у Збройних Силах України та інших військових формуваннях.                                                                                                                        

10:41 29.09.2023

Роковини трагедії у Бабиному Яру

29 вересня відзначаються роковини одного з найжахливіших символів Голокосту – масових розстрілів мирного населення в урочищі Бабин Яр, вчинених нацистами 1941-1943, 2 роки розстрілів, братська могила та символ Голокосту в Україні. Це страшна трагедія, яка виходить за межі людського сприйняття… понад 100 тисяч знищених доль - євреї, українці, роми, поляки… українська інтелігенція та підпільники, радянський актив та військовополонені, душевнохворі київських лікарень… просто ті, кого вважали ворогами або зайвими. В Часовоярському  опорному закладі загальної середньої освіти  І-ІІІ ступенів № 17,пройшли виховні та тематичні години 5-А клас " Бабин Яр забуттю не підлягає", 5-Б- "День жертв Бабиного Яру" 7-А клас " Бабин Яр дорога смерті", 8-А "29 вересня 82 роки трагедії Бабиного Яру" 9-А клас "Дорога смерті:Про трагедію Бабиного Яру",3-А ,4-А,та 11-А "Бабин Яр-трагедія людства на українській землі", 10-А  Бабин Яр  1941"де було вшановано пам'ять кожної загиблої долі.

10:29 28.09.2023

Часовоярський Центр дитячої та юнацької творчості долучився до обласного марафону вітальних стіннівок «Низький уклін і тричі «Слава!»

Українці непереможні, бо боронять свою святу землю! Сьогодні серця кожного сповнені любові до неньки-України, віри у її Перемогу та вдячності її героям-захисникам та захисницям!

10:23 27.09.2023

До Дня захисників і захисниць України

З метою консолідації та формування історичної свідомості українського народу, збереження національної пам’яті, належного вшанування подвигу наших захисників, привітання військовослужбовців з Днем захисників і захисниць Украни, належного відзначення Дня українського козацтва, розвитку творчих зібностей учнівської та студентської молоді вихованці Часовоярського Центру дитячої та юнацької творчості долучилися до обласного конкурсу квіткових композицій  та блиц – конкурс українського патриотичного смайлу до Дня українського казацтва та Дня захисників і захісниць України.

09:37 26.09.2023

Міжнародний день миру

Міжнародний день миру відзначається щорічно 21 вересня. Для України це свято має особливе значення. Протягом усієї історії українська держава боролася за своє мирне існування. І зараз Україна величезною ціною бореться проти російської агресії, щоб наші нащадки ніколи не знали війни.

09:31 21.09.2023

Відкрите заняття в логопедичній групі. Втілюємо інновації в освітній процес.

Сьогодні в середній логопедичній групі відбувся відкритий перегляд заняття з пізнавального розвитку з використанням блоків Дьєнеша «Як зимують лісові звірі». Метою заняття було закріпити уявлення дітей про те, як тварини пристосовуються до життя в зимових умовах; закріпити навички класифікації предметів за кількома властивостями використовуючи логічні блоки Дьєнеша. Сприяти розвитку логічного мислення, уваги, уяви, дрібної моторики рук, активізувати мовлення дітей-логопатів.

16:41 17.02.2022

ДЕНЬ ЕДНАННЯ у Калинівській гімназії!

Зовнішні та внутрішні виклики, що постали сьогодні перед Україною, вимагають від кожного громадянина відповідальності, впевненості та конкретних дій.

15:55 17.02.2022

Вхід для адміністратора