A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Часовоярської міської ради

Новини

Віртуальна зустріч з фахівцями Національного музею Голодомору (м.Київ)

До Дня пам’яті жертв Голодомору відбулась онлайн-зустріч з Національним музеєм Голодомору (м.Київ), на якій було виствітлено історію геноциду української нації в 1932-1933 роках. Педагоги та учні Часовоярського ЗЗСО №15 здійснили віртуальну екскурсію в історію та познайомились з територією музею та експозицією.

13:56 23.11.2023

Відзначення Дня Гідності та Свободи 

21 листопада 2023 року у м. Кривий Ріг (Гуманітарний хаб Бахмутського району)  освітяни Часовоярської міської територіальної громади прийняли участь у святковому заході, присвяченому Дню Гідності та Свободи.  Під час заходу присутні вшанували патріотизм і мужність громадян, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод українського народу, національних інтересів України та її європейського вибору. Учасникам тематичного вечора донесли об’єктивну інформацію про доленосні події в Україні початку ХХІ століття. На святі відомий криворізький поет Олег Пономарьов читав свої вірші, розповідав, як поезія допомагає бійцям у воєнний час ставати на захист державних інтересів батьківщини та вселяє в них незламну віру у щасливе майбутнє України.

16:36 21.11.2023

Вітаємо  з  перемогою

Вітаємо  учня  4-А класу  Часовоярського ОЗЗСО №17 Філохіна  Давида  з  перемогою. 

18:54 18.11.2023

Спортивно-пізнавальний онлайн захід " Ми сильні та незламні!" в Часовоярському ОЗЗСО №17

В рамках проєкту " Пліч-о-пліч" та з метою популяризації спорту серед здобувачів освіти в Україні, у Часовоярському ОЗЗСО №17 пройшов патріотичний спортивно-пізнавальний онлайн захід " Ми сильні та незламні!"

15:48 18.11.2023

Нарада керівників закладів освіти

Відповідно до плану роботи відділу освіти Часвоярської міської ради, 17.11.2023 року відбулася онлайн нарада з керівниками освітніх закладів. Під час наради обговорювалися питання охорони праці та безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу в умовах військового стану; про роботу освітніх осередків в хабах Часовоярської міської ради; про роботу щодо оздоровлення дітей громади в оздоровчому центрі "Смарагдове місто" та інші питання роботи освітніх закладів. В результті проведеної наради визначені завдання та пріоритетні напрямки роботи закладів освіти у 2023-2024 навчальному році.

15:14 17.11.2023

Онлайн – конкурс "Драйвова руханка" у Часовоярському ЗЗСО І-ІІІ ступенів №15

Руханка – це заряд енергії, який допоможе зарядити день позитивом. У рамках ініціативи «Пліч-о-пліч», впровадженої комітетом з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, за підтримки Президента України, у Часовоярському ЗЗСО І-ІІІ ступенів №15 пройшов шкільний онлайн – конкурс «Драйвова руханка», під гаслом: « Ми спортивні, ми активні та дуже креативні!». Мета заходу – залучити учнів до рухової активності та здорового способу життя, підтримка творчого та спортивного потенціалу учнів. Переможців конкурсу визначали в кожній віковій групі. Всі учасники були нагороджені грамотами у таких номінаціях: «Танцювальна руханка», «Спортивна руханка», «Тематична руханка», «Танцювальна в парі», «Креативна руханка», «Спортивно-оздоровча руханка».Вітаємо переможців! Так тримати!

11:08 17.11.2023

Участь педагогів Часовоярської ТГ у ІХ обласній науково-практичній конференції «Досягнення та виклики національно-патріотичного виховання в регіоні»

15 листопада 2023 року педагогічні працівники освітніх закладів Часовоярської ТГ взяли участь у ІХ обласній науково-практичній конференції «Досягнення та виклики національно-патріотичного виховання в регіоні». Під час конференції учасники ознайомилися з досвідом роботи та були визначені шляхи реалізації завдань національно-патріотичної роботи в закладах освіти регіону.

16:32 15.11.2023

Участь педагогів позашкілля у едьютоні «Акмеологічна культура: модель педагога-акмеолога»

З метою розвитку методологічної та методичної культури педагогів-позашкільників: методичної грамотності, методичної компетентності, готовності до інноваційної методичної діяльності; удосконалення професійних компетентностей, формування та розвиток власної концепції педагогічної діяльності, 13.11.2023 року в рамках обласного методичного online hub педагоги Часовоярського Центру дитячої та юнацької творчості Василенко О.В., Березовська Н.В. та Мартинюк Н.В. взяли участь у едьютоні «Акмеологічна культура: модель педагога-акмеолога». Оксана Ліхута, методист методичного відділу ОПДЮТ, пояснила, що акмеологічна культура педагога – це особистісне професійне новоутворення, в основі якого є прагнення досягти нових вершин у професійному розвитку; «Педагог, який володіє розвиненою акмеологічною культурою, не просто реалізує себе, він якісно перетворю себе, знімає психологічні бар’єри, переосмислює життєві очікування, шукає можливості для розвитку акмеологічних якостей, виробляє власну траєкторію досягнення акме».

11:10 14.11.2023

Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу»

Вітаємо вихованців Часовоярського Центру дитячої та юнацької творчості з перемогою в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу» - до Дня захисника!

09:59 14.11.2023

Вхід для адміністратора