A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Часовоярської міської ради

Новини

Підвищення кваліфікації педагогів - запорука успішного навчання дітей

З метою удосконалення професійних компетентностей, формування та розвиток власної концепції педагогічної діяльності, 12грудня 2023року керівники гуртків Часовоярського ЦДЮТ Василенко О.В., Березовська Н.В. та Мартинюк Н.В.доєдналися до обласного МЕТОДИЧНОГО ONLINE HUBу «Методологія та методика позашкільної освіти» . Оксана Ліхута , методист методичного відділу ОПДЮТ, підняла проблему «Акмеологічна технологія». Педагоги дійшли висновку,  що використання інструментарію акмеологічного розвитку в системі освіти – необхідна умова підвищення її якості.

16:21 12.12.2023

Розвиток наукових талантів учнів Часовоярської громади - інвестиція у майбутнє України!

9 грудня 2023 року представники учнівської інтелектуальної спільноти Часовоярської ТГ долучилися до участі в ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з географії, інформаційних технологій та правознавства. Олімпіадний рух - це науковий простір для самореалізації потенціалу дитини, в якому створено умови, для того, щоб наші учні мали змогу випробовувати свої сили, опинятися у ситуації власного успіху, здійснювати «звірку реальності із рівнем очікувань». Педагоги нашої громади здійснюють якісний супровід розвитку наукових талантів учнівської молоді, долучаючи їх до даного інтелектуального змагання, адже розвиток учнів – інвестиція у майбутнє нашої рідної України! Доземний уклін нашим воїнам, які дають нам можливість жити, навчатися та працювати!

12:43 09.12.2023

Приоритетні напрямки роботи обговорили на нараді керівників закладів освіти

06 грудня 2023 року відділом освіти в онлайн форматі проведено нараду керівників закладів освіти Часовоярської міської територіальної громади з оперативних питань та забезпечення роботи закладів освіти в умовах воєнного стану.

18:36 06.12.2023

«Святий Миколай – свято казки чарівної» у м. Кривий Ріг

       Незабаром Новий рік! У круговерті новорічної метушні малюки з особливим нетерпінням чекають саме на перше свято. 5 грудня 2023 року діти Часовоярської ТГ зібрались на свято «Святий Миколай – свято казки чарівної» на базі Координаційного центру підтримки ВПО «Бахмутський район єднає» у місті Кривий Ріг. Свято організовано за підтримки Часовоярської міської військової адміністрації, відділу освіти Часовоярської міської ради та волонтерки Юлії Московка. Педагоги освітніх закладів Часовоярської ТГ провели для дітей цікавий новорічний захід, де на них чекали цікаві ігри, загадки, таночки та можливість проявити свої здібності.

17:36 05.12.2023

Участь педагогів Часовоярської ТГ у міжнародних заходах

4 грудня 2023 року у Львові на базі Львівського історичного музею в межах компанії «16 днів проти насилля» за підтримки UNHCR Ukraine- Агентство ООН у справах біженців в Україні відбулася «Виставка-діалог: про життя», на яку була запрошена Разборська Інна Олександрівна - учитель Часовоярського ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 15. Герої заходу - це відважні та сміливі митці-любителі, які після вимушеного переміщення відкрили в собі талант до творчості. Це захід про інтеграцію вимушених переселенців через мистецтво та культурні заходи. На виставці Інна Олександрівна провела майстер-клас з виготовлення ляльок із вторинної сировини.

15:32 05.12.2023

До уваги батьків дітей дошкільників

З 01.01.2024 року відділ освіти Часовоярської міської ради відновлює  роботу закладу дошкільної освіти (дитячий садок) комбінованого типу №42 "Чайка" Часовоярської міської ради. З метою підготовки дітей - дошкільників до школи, буде відкрита одна різновікова група. Телефон для довідок - 0997628821 - директор Світлана Вікторівна.

10:45 05.12.2023

Свято Миколая у Гуманітарному центрі «Мій Часів Яр у Києві»

3 грудня 2023 року за ініціативою Часовоярської міської військової адміністрації, під керівництвом відділу освіти Часвоярської міської ради у Гуманітарному центрі «Мій Часів Яр у Києві» пройшов святковий захід «Святий Миколай, до нас у гості завітай». Педагоги  освітніх закладів Часовоярської ТГ провели свято, в якому взяли участь діти внутніршьо переміщених осіб з м. Часів Яр до м.Київ та Київської області. Всі діти, що були присутні на святі, отримали солодкі бокси, які надала нашому Центру волонтерка Юлія Московка.

15:36 04.12.2023

Діти Часовоярської ТГ доєдналися до обласної акції «Я поряд»

Напередодні Дня волонтера, діти освітньої локації Часовоярського ЦДЮТ в дитячому центрі "ДоброДім  Дніпро" у місті Дніпро доєдналися до обласної акції «Я поряд»: виготовляли прикраси на ялинку, щоб зібрати кошти для ЗСУ. #япоряд2023 #ПозашкілляДонеччини

11:41 04.12.2023

"Свято Миколая" в місті Дніпрі для дітей Часовоярської ТГ

03 грудня 2023 року для дітей Часовоярської ТГ у місті Дніпро відбулося свято "Святого Миколаю" в дитячому центрі ГО "ДоброДім Дніпро".  Захід був організований Часовоярською міською військовою адміністрацією, відділом освіти Часовоярської міської ради та проведений керівниками гуртків Часовоярського ЦДЮТ.  Під час свята діти отримали "море задоволень": танцювали, грали в ігри, спілкувалися з друзями та виготовляли яскраві поробки. Наприкінці свята всі діти отримали солодкі подарунки, які надала волонтерка Юлія Московка та канцелярію від Анастасії Новгородовой ГО «ДоброДім Дніпро». 

10:17 04.12.2023

Педагоги Часовоярської ТГ розвивають таланти дітей у сфері наук

2 грудня 2023 року учні Часовоярської територіальної громади взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів з хімії та трудового навчання. Метою проведення олімпіад є виявлення та розвиток обдарованих учнів, стимулювання їх творчого самовдосконалення, підвищення інтересу та зацікавлення їх у поглибленому вивченні предметів, системного тренування олімпіадних навичок, залучення здобувачів освіти до всеукраїнського олімпіадного руху. Дякуємо усім учасникам, що знайшли в собі сили у цей нелегкий час стати учасником олімпіад, дякуємо педагогам, які навчають дітей, попри різні перепони. Доземний уклін нашим воїнам, які дають нам можливість жити, навчатися та працювати!

09:47 03.12.2023

Вхід для адміністратора