A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Часовоярської міської ради

Новини

Участь у ІІІ Міжнародному занятті доброти БФ "Щаслива лапа"   

28 лютого 2024 року дошкільнята закладу дошкільної освіти (дитячий садок) комбінованого типу №42 "Чайка"  Часовоярської міської ради долучилися до ІІІ Міжнародного заняття доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин, присвяченого котикам і собакам. Під час гри "Що хоче сказати хвостатий?" вихованці дізналися, що тваринки передають свій настрій, бажання, потреби за допомогою положення свого тілі та виразах на їх мордочках.  З`ясувати, що потрібно для догляду за песиками та собачками, дітям допомогла гра "Речі для тварин". Дошкільнята пригадали основне правило небезпеки з тваринами - у ніякому випадку не можна чіпати чужих котиків та собак, особливо без дорослих!

18:16 28.02.2024

Майстер – клас для найменших в дитячому центрі "DobroDim"

Освітня локація в дитячому центрі "DobroDim" у Дніпрі. Майстер – клас для найменших провела керівник гуртка Часовоярського центру дитячої та юнацької творчості «Народні ремесла України» Березовська Н.В. з виготовлення органайзеру «Кошеня».

14:34 24.02.2024

Вітаємо з перемогою в ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад

Вітаємо учня Часовоярського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів 17 Кириченко Артура Анатолійовича та його наставника Котенко Віталія Івановича, учителя трудового навчання, "Захисту Вітчизни" з перемогою в ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів (диплом ІІІ ступеня з трудового навчання)!!!

09:39 24.02.2024

В Часовоярському ОЗЗСО №17 пройшов виховний захід «Чорний день в історії суверенної України»

730 днів війни, 730 днів незламності, 730 днів болю, 730 днів сліз, 730 днів втрат, 730 днів віри, надії. В Часовоярському ОЗЗСО №17 пройшов виховний захід «Чорний день в історії суверенної України», під час якого учні та вчителі вшанували пам’ять загиблих героїв та цивільних українців «Хвилиною мовчання»,переглянули відеоролики, які показали чим страшна війна та який незламний дух українського народу  70 років ми не знали війни. Наш народ пишався тим, що у буремні переломні моменти, Україні вдалося зберегти мир. Ми  не знали дуже багатьох слів пов’язаних з війною, тепер майже кожну родину опалило полум’я військових подій. Сьогодні твориться українська історія, учасниками якої є ми самі. І від кожного з нас залежить доля нашої Батьківщини. Війна з агресором не зруйнувала нашу впевненість у виборі – жити вільним життям! Ми зміцнювалися, розвивалися, удосконалювалися і продовжуватимемо робити це ще з більшою потугою. Ми щодня дякуємо українським Воїнам! Дякуємо за кожен світанок і за кожен вечір. - Слава Україні   - Героям Слава!

15:27 22.02.2024

Міжнародний день рідної мови

21 лютого в Україні і світі святкують Міжнародний день рідної мови. Рідна мова – це важливий носій цінностей, знань, які передаються від покоління до покоління. Саме тому так важливо пам’ятати своє коріння та вітати рідних та близьких людей з цим чудовим святом.

09:01 21.02.2024

Вшанування Героїв Небесної Сотні

20 лютого 2024 року відбувся меморіальний захід «Вшанування Героїв Небесної Сотні», який провів директор КЗ " Часовоярський історико-краєзнавчий музей" Богуненко В.О. У заході також брали участь учні та педагоги ЗЗСО І-ІІІ ступенів №15. Валерій Олександрович розповів про події 10-літньої давності, які залишили глибокий, визначальний і незабутній слід в історії. Учень 10 класу Часовоярського ЗЗСО №15, Куліш Михайло, розповів про Героя Майдану нашого земляка Чернявського Дмитра. Хвилиною мовчання вшанували памʼять полеглих Героїв. Слава Україні! Героям слава!

21:03 20.02.2024

Вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні в закладах освіти Часовоярської ТГ

20 лютого 2024 року - десята річниця вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні. Людей, які загинули у боротьбі за ідеали демократії та європейське майбутнє. Ця дата стала символом незламної волі українського народу, його готовності боротися за свої права та гідність.

15:07 20.02.2024

Фізкультурно-оздоровчий захід «Здоровим бути - модно!» в Часовоярському ЗЗСО №17

В рамках загальнонаціонального проєкту фізичного виховання школярів «Пліч-о-пліч зі спортом» і в День єднання 16.02.2024 року в Часовоярському ОЗЗСО №17  пройшов фізкультурно-оздоровчий захід « Здоровим бути - модно!», який ціннісно орієнтован на здоровий спосіб життя. Допомога учням глибше засвоїти поняття «здоров’я» та сприяти розвитку вміння володіти навичками здорового способу життя і формувати у учнів системи правильних відносин самого себе, бо вона привчає усвідомлювати та спрямовувати свою життєву діяльність.

14:42 16.02.2024

Вхід для адміністратора