A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Часовоярської міської ради

Новини

Участь у конкурсі "Гама"

Учениці Часовоярського ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 15, Віята Софія (6-Б клас) та Коновалова Лідія (6-А клас), брали участь у конкурсі дитячої творчості від Всеукраїнського мистецького проєкту "Гама" в номінації:"Образотворче мистецтво".

10:35 13.02.2024

Участь у конкурсі "Природа - наш дім"

Здобувачі освіти Часовоярського ОЗЗСО І- ІІІ ступенів 17 взяли участь у Всеукраїнському природничому еколого- натуралістичному конкурсі " Природа - наш дім".

10:31 13.02.2024

Вітаємо призера ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади

Вітаємо призера ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання та технологій у 2023-2024 навчальному році учня Часовоярського ОЗЗСО №17 Кириченко Артура ( 9-Б клас)

10:07 02.02.2024

Участь у семінарі з підсумків Всеукраїнського проєкту «Єдина Україна» за концепцією «Спорт заради розвитку»

Часовоярський ОЗЗСО №17 взяв участь у семінарі з підсумків Всеукраїнського проєкту «Єдина Україна» за концепцією «Спорт заради розвитку». Мали можливість зареєструватись на отримання золотої відзнаки «Заклад партнер» з метою подальшої співпраці з федерацією в різноманітних активностях, інформування про заходи, відбір без конкурсу у Всеукраїнські проєкти та Міжнародні програми, консультування, різноманітне навчання тощо. Дякуємо організаторам: ГО Українська федерація «Спорт заради розвитку» за підтримки Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти». Чекаємо нових активностей!!!

10:52 31.01.2024

Вшановуємо пам'ять героїв Крут

29 січня 2024 року в Часовоярському ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 15 відбулася зустріч учнів 9-10 класів з директором КЗ «Часовоярський історико-краєзнавчий музей» Богуненко Валерієм Олександровичем. Зустріч була присвячена важливим подіям в історії державотворення України – Дню пам’яті героїв Крут. Під час заходу учасники дізналися про передумови, наслідки й значення бою під Крутами. Та вшанували пам’ять героїв хвилиною мовчання. Бій під Крутами став для українського народу символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність.

15:43 29.01.2024

Участь в обласному онлайн-уроці «Пам’яті Героїв Крут»

З метою розширення знань здобувачів освіти про трагічні події січня 1918 року під Крутами, формування патріотизму та громадянської свідомості молоді, 29 січня 2024 року учні 8-11класів Часовоярського ОЗЗСО №17 долучилися до обласного онлайн-уроку «Пам’яті Героїв Крут». ...і кожен українець мусить знати героїв, що тримають небеса...

15:41 29.01.2024

Участь в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція»

Вихованці гуртків «Флористика та живопис», керівник Василенко О.В. та «Народні ремесла України», керівник Березовська Н.В. Часовоярського ЦДЮТ взяли участь в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція» та отримали грамоти.

10:13 29.01.2024

Дошкільники вчаться піклуватися про птахів взимку

Зима - складний період в житті птахів і вони потребують нашої з вами допомоги. Справжнім подарунком для пернатих є еко-годівнички, які вихованці закладу дошкільної освіти (дитячий садок) комбінованого типу №42 "Чайка" Часовоярської міської ради виготовили разом з батьками, використовуючи насіння та зернятка, бо у птахів свій раціон. Ці речовини допоможуть поповнити запаси тіла, так необхідні птахам для виживання в довгі, холодні ночі.Категорично заборонено класти в годівничку чіпси, солоні горішки, сухарики зі смаковими добавками, чорний хліб.

10:52 27.01.2024

Методичний міст "Освітяни Донеччини - освітянам Харківщини: лайфхаки, які нас об'єднують"

Методичний міст "Освітяни Донеччини - освітянам Харківщини: лайфхаки, які нас об'єднують" - саме таку назву мав інноваційний захід, який 25 січня 2024 року об'єднав педагогів Часовоярського ЗЗСО №15, колег Харківського ліцею №23 та Харківської гімназії №84, де харків'яни мали змогу ознайомитися з освітянським досвідом вчителів нашого закладу. Оксана Жеваго, керівник закладу, розповіла про роботу з військово-патріотичного виховання, досягненнями учнів щодо участі у Всеукраїнський дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі "Сокіл (Джура)". Інтерактивний підручник, гейміфікація освітнього процесу, нейрогімнастика, рухова активність,інтеграція олімпійської освіти в навчальний процес - пріоритети діяльності, представленої Вікторією Пономаренко, учителем фізичної культури. З основними методими психологічної самодопомоги поділилась Дар'я Польшикова, практичний психолог.

10:49 26.01.2024

Участь в обласному психологічному едьютоні «Стрес та його профілактика. Вправи на зняття стресу»

З метою підвищення компетентності педагогів-позашкільників в контексті надання першої психологічної допомоги та оволодіння сучасними технологіями такої допомоги, навчання методів психоемоційної стабілізації 23.01.2024р. керівники гуртків Часовоярського ЦДЮТ Березовська Н.В., Мартинюк Н.В. та Василенко О.В. взяли участь в обласному психологічному едьютоні «Стрес та його профілактика. Вправи на зняття стресу». Аліна Аханкіна, практичний психолог ОПДЮТ, презентовала теоретичні аспекти поняття «стрес», його ознаки, види, стаді та разом з педагогами опрацьовувала техніки подолання стресу, які допоможуть у збереженні ментального здоров’я дітей.

16:15 23.01.2024

Вхід для адміністратора