A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Часовоярської міської ради

Новини

Виховна година "Мої здібності та захоплення. Умови успішного навчання"

18 жовтня у 6-Б класі Часовоярського ЗЗСО №15 (класний керівник Беззабарна О.І.) пройшла виховна година "Мої здібності та захоплення. Умови успішного навчання". Учні вели розмову про свої смаки та хобі, умови успішного навчання, дізналися , як розвивати свої здібності. Розповіли про себе і дізналися про захоплення своїх однокласників. Знання смаків і захоплень товариша дозволить краще пізнати один одного, стати більш толерантними, ввічливими. А поради успішного навчання допоможуть запам’ятати величезну кількість нової інформації, вести конспекти, відповідати на питання вчителів, писати контрольні роботи. Діти з задоволенням розповідали не тільки про своє хобі, а й про захоплення своїх батьків. Презентували та демонстрували свої вподобання. В грі "Хто Я" кожен з учнів бажав взяти участь. Так непомітно і швидко пролетів час спілкування з товаришами.

11:41 19.10.2023

Зустріч учнів Часовоярського ЗЗЗО №15 з представником ДСНС

Напередодні осінніх канікул учні 8-9 класів Часовоярського ЗЗСО №15 провели онлайн зустріч з представником ДСНС України Головненко Артуром, аби ознайомитися з правилами безпечної поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів.

08:47 19.10.2023

Участь керівників гуртків Часовоярського ЦДЮТ у Всеукраїнській онлайн конференції «Національні хореографічні традиції як чинник розвитку дитячої особистості»

Народна хореографія є важливим елементом етнічної культури народу поряд зі світоглядом, мовою, народним побутом. Зміна мистецьких орієнтирів сьогодення вимагає певних зрушень у питанні про виховання і розвиток зростаючого покоління з врахуванням такого специфічного культурно- естетичного явища як національний танець. З метою дослідження аналізу наукових розвідок дослідників вітчизняного хореографічного мистецтва, що ілюструють традиції народної хореографії в контексті розвитку дитячої особистості, керівник гуртка «Народно – сценічний танець» Часовоярського ЦДЮТ Мартинюк Н.В. взяла участь у Всеукраїнській онлайн конференції з підвишенням кваліфікації «Методологія, теорія, практика у 2023 – 2024 навчальному році» за темою «Національні хореографічні традиції як чинник розвитку дитячої особистості» та отримала сертифікат.

11:34 18.10.2023

Всесвітній день здорового харчування в опорному Часовоярському ЗЗСО №17

Всесвітній день здорового харчування відзначається щорічно 16 жовтня у 50-ти країнах світу. Харчування – один з найбільш важливих аспектів здорового способу життя. В організмі людини немає практично жодного органу і системи, нормальна життєдіяльність яких не залежала б від харчування. Мета Всесвітнього дня здорового харчування – привернути увагу громадськості до проблем харчування. За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, 80 відсотків усіх захворювань певною мірою пов’язані з їжею, а 40 відсотків з них безпосередньо пов’язані з харчуванням людини.Правильне харчування запорука нашого здоров’я.Напередодні цього дня в Часовоярському закладі загальної освіти І-ІІІ ступенів N 17 асистентом вчителя Дмитрієвою Оленою був проведений тренінг «Здорове харчування»,для школярів,на якому досліджували,яка їжа буває корисна ,а яка ні.Наприкінці роботи діти виліпили правильні продукти харчування.

11:29 16.10.2023

Вітаємо з перемогою  вихованку гуртка Часовоярського ЦДЮТ Шпак Владу

Вітаємо з перемогою  вихованку гуртка "Народно - сценічний танець" Часовоярського ЦДЮТ Шпак Владу , керівник Мартинюк Н.В., за зайняте I місце у всеукраїнському творчому конкурсі“ До Дня Українського Козацтва”! Бажаємо успіхів і натхнення!

10:22 12.10.2023

Участь у методологічному ONLINE HUB «МЕТОДОЛОГІЯ ТА МЕТОДИКА ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ»

З метою удосконалення професійних компетентностей, формування та розвиток власної концепції педагогічної діяльності педагоги Часовоярського Центру дитячої та юнацької творчості Василенко О.В., Березовська Н.В. та Мартинюк Н.В. взяли участь у методологічному ONLINE HUB «МЕТОДОЛОГІЯ ТА МЕТОДИКА ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ». Оксана Ліхута,  методист методичного відділу ОПДЮТ, підняла питання  «Педагогічна акмеологія – наука про професійну зрілість», де надала пояснення про принципи педагогічної акмеології, хто такий педагог – акмеолог та його професійне  самовдосконалення.

10:17 11.10.2023

Вивчаємо нове Положення про атестацію

10 10.2023р. педагог Часовоярського ЦДЮТ Василенко О.В. взяла участь у вебінарі «Атестація педпрацівників по - новому: що треба знати». Спікер Сергій Янковський разом з колегами  швейцарсько – українського проєкту DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти», спільно з Міністерством освіти і науки України, Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України і Всеукраїнською асоціацією ОТГ, надав відповіді , що нового передбачає Положення про атестацію педагогів, яке почало діяти 1 вересня 2023р, зокремо – міжатестаційний період та що до нього входить; документи, які надаються до атестаційної комісії.

10:06 11.10.2023

Освітня локація Часовоярського ЦДЮТ у м.Дніпро в дії

Освітня локація Часовоярського Центру дитячої та юнацької творчості в Дніпрі. До дня художника провели майстер – класи з виготовлення та розпису вареників з солоного тісту, доєдналися до обласної акції «Живопис з українською душею» #ДушаЖивопису2023 #ПозашкілляДонеччини

10:12 10.10.2023

Відбулося засідання атестаційної комісії відділу освіти Часовоярської міської ради

Відповідно до плану-графіку роботи атестаційної комісії, 09.10.2023 року відбулося перше засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти Часлвоярської міської ради. Під час проведення засідання присутні були ознайомлені з наказом відділу освіти від 19.09.2023 №40рк «Про проведення атестації педагогічних працівників закладів освіти Часовоярської міської територіальної громади у 2023/2024 навчальному році», з розподілом обов’язків членів атестаційної комісії, визначення формату проведення засідань атестаційної комісії (в режимі онлайн) та адреси електронної пошти для подання педагогічними працівниками документів в електронній формі. Також було затверджено графік проведення засідань атестаційної комісії та списків педагогічних працівників, що атестуються комісією ІІ рівня.

09:53 09.10.2023

Цифрова компетентність педагогів

05.10.2023р керівник гуртка Часовоярського ЦДЮТ Василенко О.В. взяла участь у Всеукраїнській онлайн конференція з підвишення кваліфікації "Цифрова компетентність педагога Атестація педагогічних працівників за новими положенням МОН" та отримала сертифікат.

18:46 06.10.2023

Вхід для адміністратора