A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Часовоярської міської ради

Урочиста педагогічна рада, присвячена врученню свідоцтв про базову загальну середню освіту у Часовоярському опорному ЗЗСО І-ІІІ ступенів №17

Дата: 11.06.2024 19:41
Кількість переглядів: 15

11 червня 2024 року у Часовоярському опорному закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №17 Часовоярської міської ради Донецької області відбулася урочиста педагогічна рада, присвячена врученню свідоцтв про базову загальну середню освіту.

Від імені Часовоярської міської ради та від себе особисто привітав дев’ятикласників начальник Часовоярської міської військової адміністрації Сергій Чаус, який побажав учням життєвих гараздів, щирих людей, віри й наснаги, у серці любові, впевненості в усіх починаннях і рясних Божих благословень, а також вручив пам’ятні подарунки – футболки з логотипом нашого рідного міста .

Зі словами привітань до дружної шкільної родини Часовоярського опорного закладу освіти №17 звернулася директорка закладу освіти Інна Мацюк, яка висловила вдячність учителям за самовіддану працю, чуйне серце. Дев’ятикласним побажала вірити в себе, в свою щасливу долю, а батькам терпіння, здоров’я, моральних сил, спокою та благополуччя.

Багато гарних, напутніх слів та побажань було сказано на адресу дев’ятикласників першими вчителі Тетяною Ткаченко, Людмилою Карпенко та Надією Найдою, класними керівниками Наталією Антиповою, Вікторією Чаплик та батьками.

Учні також висловили свою вдячність наставникам, що упродовж 9 років формували з колишньої малечі гідних синів і дочок своєї держави.

Попереду нові випробування! Хай вам завжди щастить! До зустрічі восени!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Вхід для адміністратора