A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Часовоярської міської ради

Відпочинок у освітньо-розвивальному таборі «WEST CAMP -2024»

Дата: 14.06.2024 16:53
Кількість переглядів: 10

Літо – це окрема маленька республіка. Саме тому освітньо-розвивальний табір «WEST CAMP -2024» Часовоярського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №17 Часовоярської міської ради Донецької області був джерелом позитивних емоцій, дружби, доброти, здоров’я та розвивальних занять. Усю роботу табору колектив спрямовував на те, щоб допомогти дітям розкрити свої творчі здібності, позбавитися комплексів та страхів, допомогти дітям порозумітися між собою, пізнати один одного краще.

Саме завдяки злагодженій та чіткій роботі адміністрації та спікерів вдалося забезпечити цікавий, змістовний, активний та корисний відпочинок для учнів.

Протягом роботи табору були проведені тематичні дні: День табору « WEST CAMP», День вшанування пам’яті дітей, День охорони довкілля, День козацтва, народних звичаїв та традицій, День друзів, День здоров’я, День ігор та розваг, День фантазера, День талантів, День Кави.

Відпочинок у освітньо-розвивальному таборі «WEST CAMP -2024» неймовірно сподобався дітям, адже кожного дня були нові завдання, нові свята, змагання та конкурси. Крім цього діти отримали безліч неймовірних вражень та яскравих емоцій, які будуть супроводжувати їх все літо.

В останній день діти мали можливість поділитися враженнями від відпочинку, подякувати спікерам за змістовно проведений час, за участь у цікавих конкурсах: інтелектуальних, спортивних, гумористичних, мистецьких, музичних.

Як би не бажали діти продовжити свій літній відпочинок у таборі, але все підходить до кінця. Освітньо-розвивальний табір «WEST CAMP -2024» зачинив свої двері..... До зустрічі у наступному навчальному році!

Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора