A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Часовоярської міської ради

Приєднуємося до цифрового прибирання!

Дата: 18.04.2024 15:21
Кількість переглядів: 3

Учні 9класу Часовоярського ЗЗСО №15 на виховній годині присвяченій 20 квітня – День довкілля, 22 квітня – Всесвітній День Землі, приєднались до цифрового прибирання.

ЧОМУ ЦЕ ПОТРІБНО?

Цифрове прибирання – це сучасний та безпечний онлайн формат прибирання, до якого може долучитися кожен. Як і матеріальні забруднювачі, цифрові програми та файли також створюють відходи – а саме невикористані, застарілі та непотрібні програми, файли і навіть веб-сторінки.

Більшість людей звикли вважати, що цифровий світ відокремлений від фізичного і не має на нього реального впливу. Надсилання електронного листа, фотографування, потокове відео, створення файлів, резервне копіювання – кожна цифрова дія споживає енергію і створює CO2, що сприяє потеплінню клімату.

З 16 березня до 22 квітня 2024 року в Україні проходить “Місяць Цифрового Прибирання”, який цьогоріч завершиться Днем Землі. Закликаємо жителів громади долучатися до найбільш безпечного формату акції – онлайн, та разом зменшувати цифровий слід, щоб ваше користування digital середовищем було екологічним та безпечним.


« повернутися

Вхід для адміністратора