A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Часовоярської міської ради

Новини

В єднанні наша сила!

Нинішній доленосний період України — не лише боротьба за цілісність і незалежність, це історичний шанс довести світові, що наша держава заслуговує на щасливе майбуття.

15:52 17.02.2022

Обережно міни!

Після більш ніж сім років конфлікту Україна нині є однією з країн світу, що найбільше постраждала від мін. Вони чатують на свої жертви будь-де. У наших прифронтових містах вибухівку можна знайти навіть на обочинах лісосмуг. Як вберегтися від смертельної небезпеки, розповіла учням державний експерт експертної групи з гуманітарного розмінування Хозіна Марина Павлівна.

16:49 31.01.2022

День Соборності України

На честь святкування Дня Соборності та Свободи України в закладі  дошкільної освіти №32 «Лісова казка» в дошкільних групах були проведені тематичні заходи на тему: «Моя Україна – у серці єдина», що мали на меті виховувати у дошкільників почуття єдності та розуміння того, що разом ми здатні подолати всі труднощі. Діти ознайомилися з поняттями «єдина», «незалежна», закріпили знання про символи рідної держави, відгадували загадки, грали в ігри, танцювали та співали.

16:47 31.01.2022

Новорічні свята продовжуються.

Новорічні свята продовжуються. Разом з ними тривають цікаві та розважальні заходи для дітей. Так 14 січня за сприянням Бахмутської райдержадміністріції, Бахмутської райради і Часовоярської міської ради для дітей, які потребують особливої уваги та соціальної підтримки було організовано відвідування лялькової вистави. Діти зустрілися з чарівними персонажами. Дійство було яскравим та цікавими. Лільки-персонажі співали, рухалися, розмовляли немов живі. Дякуємо вам за гарний настрій, чудові враження та солодкі подарунки, за той промінчик тепла, який ви принесли в дитячі душі.

14:53 14.01.2022

Новорічна казка

      05 січня 2022 року  до будинку культури с. Опитне були запрошені учні Часовоярських закладів освіти та вихованці гуртків Часовоярської територіальної громади. Діти стали учасниками театралізованої новорічної вистави. Разом із казковими героями виконували інтерактивні завдання, щоб визволити Діда Мороза. Веселі хороводи біля ялинки та солодощі стали подарунком на цьому святі під час зимових канікул.

13:06 10.01.2022

«Чекаємо Новий рік…»

30 грудня 2021 року в заклад дошкільної освіти № 42 «Чайка» до малюків завітали  новорічний поштарик-Сніговичок і Снігова Королева, які принесли із собою радісний настрій, хороводи, зимові пісні, веселощі та новорічні сюрпризи!

13:04 10.01.2022

Вхід для адміністратора