A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Часовоярської міської ради

Новини

Вітаємо переможців І (міського) етапів обласнихого конкурсів

Вітаємо педагогічний колектив Часовоярського ЗЗСО №15 за зайняте перше  місце в І (міському) етапі обласного конкурсу патріотичного календаря "Знай історію, плекай майбутнє " в номінації "Найкращий патріотичний календар закладу загальної середньої освіти" та перше місце в І (міському) етапі обласного конкурсу відеороликів-візитівок (презентацій) з національного виховання "Національне виховання - майбутнє держави" в номінації " Найкращий відеоролик загальноосвітнього закладу".

14:47 01.12.2023

Майстерня Святого Миколая у Дніпрі

В освітній локації відділу освіти Часовоярської міської ради в дитячому центрі ГО "ДоброДім"  у Дніпрі почала працювати "Майстерня Святого Миколая". Керівники гуртків Часовоярського ЦДЮТ проводять для дітей майстер-класи з виготовлення прикрас на ялинку, подарунків для друзів,  святкові екібани та сувеніри.

10:23 01.12.2023

Онлайн зустріч педагогічного колективу Часовоярського ОЗЗСО №17

30.11.2023 в онлайн просторі відбулась зустріч педагогічного колективу Часовоярського ОЗЗСО №17, під час якої обговорювались нагальні питання освітнього процесу в закладі. Директор закладу загальної середньої освіти Інна Мацюк ознайомила учасників зустрічі з процесом формування та забезпечення реалізації політики академічної доброчесності в закладі, а також наголосила на обов’язковому  застосуванні державної мови у сфері освіти. Заступник директора Галина Раскова довела до відома вчителів результати моніторингу ведення електронних журналів. Проаналізувала результати моніторингу освітнього процесу  в 5-6 класах НУШ в умовах дистанційного навчання заступник директора Ольга Лаптінова. Вікторія Чаплик, заступник директора ЗЗСО, розповіла про алгоритм проведення з 04.12.2023 по 08.12.2023 в Часовоярській школі  №17 шкільного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”). Дякуємо нашим воїнам-захисникам за можливість займатися освітою нашого майбутнього покоління! 

16:15 30.11.2023

Підготовка до ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад

30 листопада 2023 року відбулася вебконсультація для педагогів Часовоярських закладів освіти щодо алгоритму проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів хімії та трудового навчання. Вчителі розробили концепцію, щодо організації та проведення міського етапу олімпіади. Дякуємо колегам за плідну роботу, бажаємо успіхів учням та вчителям.

14:11 30.11.2023

Участь в обласному психологічному едьютоні «Психологічна підтримка учасників освітнього процесу під час воєнних дій»

28.11.2023 року керівники гуртків Часовоярського ЦДЮТ Василенко О.В., Березовська Н.В. та Мартинюк Н.В. долучилися до обласного психологічного едьютону «Психологічна підтримка учасників освітнього процесу під час воєнних дій», у якому практичним психологом Аліною Аханкіною надана відповідь на питання «Як залишатися психічно здоровим в умовах стресу?» та опрацьовувані ефективні вправи на налагодження психічного здоров’я.

16:39 28.11.2023

Участь в обласному семінарі-практикумі «Сучасні техніки образотворчого мистецтва як інструмент мотивації до навчання»

27.11. 2023 року керівник гуртка «Флористика та живопис» Василенко О.В. Часовоярського ЦДЮТ долучилася до обласного семінару-практикуму з образотворчого мистецтва для керівників гуртків закладів позашкільної освіти художньо-естетичного напряму «Сучасні техніки образотворчого мистецтва як інструмент мотивації до навчання». Теоретична частина була представлена інформаційно-методичним модулем «Сучасні техніки образотворчого мистецтва як інструмент мотивації  навчання». У практичному модулі презентовано майстер-класи: «Флюїд-арт:  мальовничі квіти», «Мозаїка: декоративний натюрморт», «Зенарт: чарівний листочок».

10:29 27.11.2023

Заходи до дня пам'яті Голодомору в Часовоярському ОЗЗСО №17

Мало знайдеться не тільки в історії України, а й світу таких жахливих трагедій, як голодомор 1932-1933 років, який випав на долю народу найродючішої і найблагодатнішої землі — України.  Голод — це не тільки смерть, а й духовна руїна, знищення здорової народної моралі, втрата ідеалів, занепад культури, рідної мови, традицій.  Сьогодні, коли від початку голодомору минуло десятки років, ми не маємо права забувати народне слово правди і довічного прокляття, послане на голови катам. Бо це слово здолало смерть, аби дійти до нас, збудити в наших серцях пам’ять про мільйони безвинно замучених предків і застерегти від повторення страшних помилок. Учні Часовоярського Опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів N 17,теж не залишились осторонь дня пам'яті. Учні  старших класів дивилися та обговорювали фільми про голодомор, були проведені виховні  уроки пам’яті.  1-4 класи приєдналися до акції “Незабудки пам’яті”,та доєдналися до загальнонаціональної хвилини мовчання.

17:27 24.11.2023

Спортивно-пізнавальний онлайн-захід Брейн-ринг "Олімпійська спадщина сучасної України" в Часовоярському ЗЗСО №15

В рамках ініціативи «Пліч-о-пліч», впровадженої комітетом з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, за підтримки Президента України, 23 листопада у Часовоярському ЗЗСО №15 пройшов патріотичний спортивно-пізнавальний онлайн-захід Брейн-ринг "Олімпійська спадщина сучасної України" серед учнів 5-х класів. Команди охоче змагалися за звання "Кращий знавець Олімпійської спадщини України". Вітаємо переможців! Так тримати!

14:06 24.11.2023

Участь в обласній онлайн-виставці фотопанорам «Голодомор – трагедія народу»

Щороку наприкінці листопада в Україні відзначають траурну дату - День пам"яті жертв Голодомору. Цього дня ми вшановуємо пам"ять усіх людей, які загинули під час трьох голодоморів у ХХ столітті. Дата встановлена з метою вшанування пам"яті мільйонів загиблих українців, які стали жертвами геноциду радянською владою. Вихованці Часовоярського центру дитячоЇ та юнацькоЇ творчості долучилися до обласної онлайн-виставки фотопанорам «Голодомор – трагедія народу». #голодомортрагедія2023 #ПозашкілляДонеччини

13:59 24.11.2023

Організаційно-інструктивна підготовка до проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів в Часовоярській ТГ

25 листопада стартує ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів в освітніх закладах Часовоярської ТГ. З метою якісної організації проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з математики та історії, освітянами Часовоярської громади 23.11.2023 було проведено консультаційно-інструктивну нараду, під час якої педагоги обговорили методичні рекомендації щодо проведення ІІ (територіальні громади) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади, питання дотримання академічної доброчесності та алгоритми організації дистанційного формату шляхом застосування технічних засобів в режимі відеоконференції.

16:53 23.11.2023

Вхід для адміністратора